علم‌سنجی گستره‌ای از دانش است که به بررسی ويژگی‌های اطلاعات علمي پرداخته و بر مبنای داده‌های معتبر بین‌المللی توليدات علمي كشورها، سازمان‌ها و افراد را مورد مطالعه، ارزيابي و مقايسه قرار مي‌دهد. در علم سنجي از روش‌هاي آماري براي تعيين معيارهای رشد و توسعه علوم و تأثيرات آن در جوامع مختلف بشری استفاده مي‌شود. بطور کلی علم سنجی را میتوان دانش محاسبه و تحلیل علم قلمداد کرد. مطالعات انجام شده بیانگر رشد قابل ملاحظه تولیدات علمی ایران طی سالیان اخیر و بالاخص در حوزه علوم پزشکی می‌باشد.

اداره علم‌سنجی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در بهمن ماه سال 1395در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دنشکده آغاز به کار نمود. این اداره بر آن است تا از طریق بررسی و ارزشیابی مستمر تولیدات علمی دانشکده و سایر واحدهای تابعه و طراحی مداخلات لازم در راستای سیاست ارتقا کمی و کیفی تولیدات علمی و اعتلای جایگاه علمی دانشکده و کشور گام بردارد.

نظرسنجی

نحوه اطلاع رسانی وب‌سایت علم‌سنجی را چگونه ارزیابی می کنید؟

تماس با ما

سیرجان، بلوار ابن سینا، بیمارستان قدیم امام رضا (ع)

دانشکده علوم پزشکی سیرجان. کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد

ایمیل آکادمیک اداره علم‌سنجی: Sci@sirums.ac.ir