همزمان با گرامیداشت هفته دولت،‌ امکان دسترسی اعضای محترم هيات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به سامانه مشابهت‌یاب به آدرس https://ppc.research.ac.ir جهت بررسی سرقت علمی مقالات فراهم گرديد. سامانه مشابهت ياب که از مجموعه سامانه‌های «نوپا» است، با هدف فراهم‌سازی امکان بررسی و شناسایی سرقت علمی (Plagiarism) در مقالات و متون انگلیسی طراحی و پياده‌سازی شده و به صورت رايگان در اختيار همکاران هيات علمی قرار گرفته است.

از اين پس همکاران محترم هيات علمی می‌توانند با مراجعه به آدرس فوق، با کد ملی به عنوان شناسه و رمز عبور خود که همان رمز عبور سامانه علم‌سنجی ايشان است وارد شده و نسبت به بارگذاری مقاله و اخذ گزارش مشابهت يابی آن اقدام نمايند. همکارانی که به رمز خود دسترسی ندارند می‌توانند از گزينه «بازیابی کلمه عبور» در همان صفحه نسبت به دسترسی به رمز عبور خود اقدام نمايند. در آينده نزديک مشابهت يابی مقالات و متون فارسی هم دراين سامانه امکان‌پذير خواهد شد.

نظرسنجی

نحوه اطلاع رسانی وب‌سایت علم‌سنجی را چگونه ارزیابی می کنید؟

تماس با ما

سیرجان، بلوار ابن سینا، بیمارستان قدیم امام رضا (ع)

دانشکده علوم پزشکی سیرجان. کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد

ایمیل آکادمیک اداره علم‌سنجی: Sci@sirums.ac.ir